Grafično oblikovanje in priprava za tisk

Od zasnove do tiska

Po željah naročnika pri Abografiki poskrbimo za grafično oblikovanje tiskovin preko katerih boste zgradili prepoznavnost podjetja ali blagovne znamke in izvedli uspešno prodajno kampanjo. Po pripravi celostne grafične podobe in oblikovanje tiskovin poskrbimo tudi za kakovosten tisk materialov. Nudimo tiskanje knjig, letakov, vizitk, dopisnih listov, revij in drugih tiskovin.

Digitalni in offset tisk

Tiskanje brez meja

Digitalni in offset tisk ponuja neizmerno kakovost, prilagodljivost in hitro tiskanje po ugodni ceni, ki je primeren za tiskanje različnih tiskovin manjše ali večje naklade. Digitalni in offset tisk poteka brez stroškov montaže in izdelave tiskarske plošče, obenem pa je okolju prijazen zaradi minimalne zavržene količine papirja.

Trda in mehka vezava

Vezava za vsak okus

Za vas pripravimo in natisnemo različne tiskovine, po vaših željah. Natisnjene tiskovine lahko vežemo bodisi v trdo ali mehko vezavo. V kolikor se odločate katera je ustrezna vezava vam z veseljem pomagamo in svetujemo pri končni odločitvi.

Šivanje

Za trpežnost in obstojnost

Pri Abografiki ponujamo tudi učinkovit in zaključni proces pri izdelavi trdovezanih knjig ali obstežnejših publikacij. Šivanje na nit bo poskrbelo, da bodo vaše knjige ali publikacije bolj trpežne, saj ne bo prišlo do izpadanja listov.