Bloki, mape, rokovniki

Personalizirani in elegantno oblikovani bloki, mape in rokovniki so odlično osebno ali poslovno darilo. Za vas bomo pripravili tisk blokov, map in rokovnikov v željenemu formatu z grafično podobo vašega podjetja ali blagovne znamke. 

Vizitke, dopisi, kuverte

Skrbno načrtovana vizitka je kot nekakšna vstopnica v poslovni svet. Za vas bomo pripravili ustezen izbor materialov pred samim tiskom in poskrbeli, da bo vaša vizitka uspešno prodajno orodje. Pri Abografiki nudimo tudi tisk dopisnih listov, kateri bodo dovršeno predstavljali podjetje ali storitev naročnika. S personaliziranimi kuvertami poskrbite za prav posebno presenečenje v času, ko večina prejema samo še elektronsko pošto.

Letaki

Zagotovite si kvalitetetn tisk letakov, kot oprijemljive tiskovine, ki odlično predstavlja vaše podjetje, storitev ali produkt s strani zastopnika. Tisk letakov ponujamo po ugodni ceni v različnih formatih in gramaturah, ki jih prilagodimo željam naročnikov. Poskrbite za povečanje prepoznavnosti in prodaje z odličnim letakom.

Plakati

Zaupajte nam tisk plakatov, ki ga popolnoma prilagodimo glede na željeni format v najkrajšem možnem času. Ponujamo vam tako digitalni tisk, kot tudi offset tisk plakatov.

Koledarji

Nudimo tisk koledarjev, pri katerih je izredno pomembna obstojnost in sam izgled publikacije, ki bo zagotovo pripomogla k temu, da ne boste pozabili na noben pomemben sestanek, rojstni dan ali drug opravek. Ponujamo kvaliteten, perosnaliziran in cenovno ugoden tisk koledarjev v različnih oblikah in formatih. Od enolistnih, stenskih ali namiznih koledarjev.